loading...

کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی تهرانپارس

کودکان بی شک فرشته های پاک و معصوم زمینی هستند و این فرشته های زمینی امید بخش زندگی والدین خود می باشند.

بازدید : 462
سه شنبه 3 تير 1399 زمان : 0:17

بهترین مرکز درمان نقص توجه و بیش فعالی کودکان

گزینه های درمانی اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) چیست؟

در مورد تمام روشهای درمانی مؤثر و اینکه چگونه می توانید به فرزندتان به بهترین وجه کمک کنید ، یاد بگیرید. درمان اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD یا ADD) فقط درمورد مصرف دارو نیست. بسیاری از روشهای درمانی مؤثر دیگر وجود دارند که می تواند به بچه های مبتلا به ADHD در بهبود توانایی توجه ، کنترل رفتار تکانشگری و مهار بیش فعالی کمک کند.

وعده های غذایی مغذی ، بازی و ورزش ، یادگیری مهارت های جدید ، نقش والدین و بهبود مهارت های اجتماعی همه بخشی از یک برنامه درمانی متعادل است که می تواند عملکرد فرزند شما را در مدرسه بهبود بخشد ، روابط آنها را با دیگران تقویت کند و استرس و ناامیدی را برای آنها ، شما و تمام خانواده کاهش دهد.

دارو درمانی برای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)

5 نوع داروی مجاز برای درمان ADHD وجود دارد:

  • متیل فنیدات
  • دگزامفتامین
  • لیزدکسامفتامین
  • اتموکسین
  • گوانفاسین

محرک هایی مانند Ritalin و Adderall اغلب برای ADHD تجویز می شوند ، اما ممکن است این بهترین گزینه برای فرزند شما نباشد و مطمئناً دارو تنها درمان موجود نیست. داروها برای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) ممکن است به کودک شما کمک کند تا بهتر تمرکز کند یا حداقل در کوتاه مدت بنشیند. اما تا به امروز ، شواهد کمی وجود دارد که نشان می دهد داروها پیشرفت در مدرسه ، روابط اجتماعی یا مسائل رفتاری را در طولانی مدت بهبود می بخشند. و حتی در کوتاه مدت ، دارو تمام مشکلات را برطرف نمی کند یا علائم اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) را به طور کامل از بین نمی برد.

علاوه بر این ، نگرانی هایی درباره تأثیر این داروهای قدرتمند بر مغز در حال رشد کودک وجود دارد. و عوارض جانبی مانند تحریک پذیری ، کاهش اشتها و بی خوابی نیز می تواند مشکل ساز باشد.

نتیجه نهایی: دارو یک ابزار است ، نه یک درمان.

هر فردی بصورت متفاوت به داروهای نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) پاسخ می دهد. برخی از کودکان پیشرفت چشمگیری را تجربه می کنند در حالی که برخی دیگر کمترین میزان پیشرفت را تجربه می کنند. عوارض جانبی نیز از کودکی به کودک دیگر متفاوت است و عوارض دارو بسیار بیشتر از فواید دارو است. از آنجا که همه پاسخ متفاوتی می دهند ، پیدا کردن دارو و دوز مناسب ، به زمان نیاز دارد.

تاثیر داروهای نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) در صورت ترکیب با سایر روش های درمانی بیشتر خواهد بود. اگر شما از سایر روشهای درمانی که مهارتهای جدید را آموزش می دهند بطور همزمان استفاده کنید تاثیر دارو ها بیشتر و ماندگارتر خواهد بود.

اگر تصمیم دارید کودک خود را تحت تأثیر دارو قرار دهید ، به این معنی نیست که شما باید برای همیشه از دارو برای درمان فرزندتان استفاده کنید. اگر چه حذف داروهایی که بصورت مکرر استفاده می شوند بصورت ناگهانی ایمن نیست ولی اگر شرایط درمان دارویی به درستی انجام نشود ، می توانید با اطمینان تصمیم بگیرید که درمان نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) فرزندتان را با دارو متوقف کنید. اگر می خواهید کودک شما از مصرف دارو جلوگیری کند ، حتماً به پزشک اطلاع دهید تا برنامه های شما را بشناسد و با آنها همکاری کند تا داروها را به آرامی از بین ببرد.

درمان نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) در خانه شروع می شود.

به عنوان والدین ، شما تأثیر زیادی در معالجه فرزند خود دارید. شواهد نشان می دهد که خوردن یک رژیم غذایی سالم ، ورزش زیاد و انجام سایر انتخاب های هوشمندانه روزانه می تواند به کودک شما کمک کند علائم اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) را مدیریت کند. این بدان معناست که کودک شما می تواند امروز درمان خود را برای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) در خانه شروع کند.

قدرت ورزش در درمان اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)

ورزش یکی از ساده ترین و مؤثرترین راهها برای کاهش علائم اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) است. فعالیت بدنی بلافاصله سطح دوپامین ، نوراپی نفرین و سروتونین مغز را افزایش می دهد. همه این موارد بر تمرکز و توجه تأثیر می گذارد. به این ترتیب ، ورزش و داروهایی برای ADHD مانند Ritalin و Adderall به طور مشابه کار می کنند. اما برخلاف داروهای ADHD ، ورزش نیازی به تجویز پزشک ندارد و عاری از عوارض جانبی است. فعالیت هایی که توجه جدی به حرکات بدن دارند ، از جمله رقص ، ژیمناستیک ، ورزش های رزمی و اسکیت بورد ، مخصوصاً برای کودکانی که دارای اختلال کم توجهی بیش فعالی هستند ، مناسب است. ورزش تیمی نیز انتخاب خوبی است. عنصر اجتماعی آنها را جالب می کند.

اهمیت خواب در درمان اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)

خواب با كیفیت و منظم می تواند منجر به بهبود گسترده علائم اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) شود. با این حال ، بسیاری از کودکان مبتلا به اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) در شب هنگام خوابیدن مشکل دارند. بعضی اوقات ، این مشکلات خواب به دلیل داروهای محرک است و کاهش دوز یا متوقف کردن دارو به طور کامل باعث رفع مشکل خواهد شد.

با این حال ، درصد زیادی از کودکان مبتلا به اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) که محرک مصرف نمی کنند نیز دچار مشکل خواب هستند. اگر فرزند شما یکی از آنهاست ، نکات زیر می تواند کمک کند.

  • یک برنامه منظم را برای خواب تنظیم کنید (و آن را اجرا کنید).
  • سر و صدای پس زمینه را کاهش دهید.
  • حداقل یک ساعت قبل از خواب تمام وسایل الکترونیکی (تلویزیون ، رایانه ، بازی های ویدئویی ، آیفون) را خاموش کنید.
  • فعالیت بدنی را در عصر محدود کنید.

تغذیه مناسب می تواند به کاهش علائم اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) کمک کند.

مطالعات نشان می دهد که چه چیزی و چه زمانی ، شما می توانید با مدیریت ADHD تفاوت ایجاد کنید.

  • وعده های غذایی معمولی یا میان وعده های غذایی را بیش از سه ساعت از هم جدا کنید. این به ثابت نگه داشتن قند خون کودک کمک می کند ، تحریک پذیری را به حداقل می رساند و از توجه و تمرکز حمایت می کند.
  • سعی کنید در هر وعده غذایی یا میان وعده کمی پروتئین و کربوهیدرات کمپلکس مصرف کنید. این غذاها به کودک شما کمک می کنند ضمن کاهش بیش فعالی ، احساس هوشیاری بیشتری داشته باشد.
  • میزان روی ، آهن و منیزیم فرزندتان را بررسی کنید. بسیاری از کودکان مبتلا به ADHD در این مواد معدنی مهم دچار کمبود هستند. تقویت سطح آنها ممکن است به کنترل علائم اختلال نقص توجه و بیش فعالی کمک کند. افزایش آهن ممکن است بسیار مفید باشد. یک مطالعه نشان داد که یک مکمل آهن تقریباً به همان میزان مصرف داروهای محرک باعث بهبود علائم می شود.
  • اسیدهای چرب امگا 3 بیشتری را به رژیم غذایی کودک خود اضافه کنید. مطالعات نشان می دهد که امگا 3 باعث کاهش بیش فعالی ، تحریک پذیری ، تکانشگری و افزایش تمرکز در کودکان (و بزرگسالان) با ADHD می شود. امگا 3 در ماهی قزل آلا ، ماهی تن ، ساردین و برخی تخم مرغ های غنی شده و محصولات شیر یافت می شود. با این حال ، آسانترین راه برای افزایش مصرف فرزند شما از طریق مکمل های روغن ماهی است.

درمان حرفه ای برای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)

اگرچه روش های بسیاری برای کمک به کودک مبتلا به ADHD در خانه وجود دارد ، اما ممکن است بخواهید در طول راه به دنبال کمک حرفه ای باشید. متخصصان ADHD می توانند به شما در ایجاد یک برنامه درمانی مؤثر برای فرزندتان کمک کنند. از آنجایی که ADHD به ترکیبی از درمانها و راهکارها پاسخ می دهد ، توصیه به مشاوره با چند متخصص است.

برای یافتن ارائه دهندگان درمان ADHD ، با شماره های مرکز تخصصی تشخیص و درمان نقص توجه وبیش فعالی تماس حاصل فرمایید. مرکز تخصصی تشخیص و درمان اختلال نقص توجه و بیش فعالی مجهز به بخش های ذیل می باشد.

روانپزشکان کودک و نوجوان:

اختلال نقص توجه و بیش فعالی را تشخیص داده (علائم اختلال ADHD) و دارو ها را تجویز می کند.

کاردرمانگران:

  • کاردرمانی ذهنی
  • کاردرمانی درکی-حرکتی
  • اتاق تاریک
  • اتاق شنیداری
  • سنسوری روم
  • آموزش قبل و بعد از ورود به مدرسه
  • کاردرمانی حسی
  • بازی درمانی

روانشناسان:

  • اختلال نقص توجه و بیش فعالی را تشخیص داده و مشاوره را ارائه می کنند.
  • به افراد مبتلا به ADHD کمک کنید تا احساسات خود را کشف کنند.

درمانگران شناختی - رفتاری:

  • برنامه های اصلاح رفتاری را در مدرسه ، محل کار و خانه تنظیم کنید.
  • اهداف مشخصی را برای رفتار و دستیابی به دست آورید.
  • به خانواده ها و معلمان کمک کنید تا پاداش ها و پیامدهای خود را حفظ کنند.

متخصصان آموزشی:

  • برای موفقیت در مدرسه تکنیکها را آموزش می دهند.
  • به کودکان کمک کنید تا در مدرسه حضور داشته باشند.
  • در مورد تجهیزات کمکی به خانواده ها توصیه کنید.

رفتار درمانی برای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)

رفتار درمانی ، که به عنوان اصلاح رفتار نیز شناخته می شود ، نشان داده شده است که درمان بسیار موفقی برای کودکان مبتلا به ADHD است. این به خصوص به عنوان یک درمان مشترک برای کودکانی که داروهای محرک مصرف می کنند ، مفید است و حتی ممکن است به شما امکان دهد دوز دارو را کاهش دهید.

رفتار درمانی شامل تقویت رفتارهای مطلوب از طریق پاداش و تشویق و کاهش رفتارهای مسئله دار با تعیین محدودیت ها و پیامدهای آن می شود. به عنوان مثال ، ممکن است یک مداخله این باشد که معلم به کودکی که دارای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) است ، بخاطر انجام اقدامات کوچک برای بالا بردن دست قبل از صحبت در کلاس ، پاداش دهد ، حتی اگر کودک هنوز هم اظهار نظر کند. مبنای تئوری این است که پاداش دادن به مبارزه برای تغییر ، رفتار جدید را ترغیب می کند.

آموزش مهارتهای اجتماعی برای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)

از آنجا که کودکان مبتلا به اختلال نقص توجه اغلب در تعامل های ساده اجتماعی مشکل دارند و عزت نفس پایین پایینی دارند ، نوع دیگری از درمانی که می تواند به شما کمک کند آموزش مهارت های اجتماعی است. به طور معمول در گروه ، آموزش مهارتهای اجتماعی توسط یک درمانگر انجام می شود که رفتارهای مناسب را نشان می دهد و سپس به کودکان توصیه می کند که آنها را تکرار کنند. یک گروه مهارتهای اجتماعی به کودکان می آموزد که چگونه واکنشهای دیگران را "بخوانند" و چگونه رفتارهای قابل قبول تری داشته باشند. گروه مهارت های اجتماعی همچنین باید برای انتقال این مهارت های جدید به دنیای واقعی تلاش کند.

برای یافتن یک گروه مناسب برای تقویت مهارت های اجتماعی کودک خود می توانید از خدمات گروه درمانی مرکز تخصصی تشخیص و درمان اختلال نقص توجه و بیش فعالی بهره ببرید.

آب درمانی برای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)

آب درمانی به نظر می رسد به خصوص برای افراد مبتلا به ADHD مناسب است. آب درمانی از شش جهت به کودکان ADHD کمک می کند. وقتی ورزش می کنید مغز شما انتقال دهنده های عصبی مانند دوپامین را آزاد می کند. اینها مواد شیمیایی هستند که برای عملکرد مناسب سیستم عصبی لازم هستند اما در افرادی که مبتلا به ADHD هستند، دوپامین کم است. بنابراین فعالیت هایی از قبیل ورزش، آب درمانی ، کاردرمانی (از طریق افزایش دوپامین مغز) می تواند نشانه های ADHD را کاهش دهد و عملکرد را بهبود ببخشد. جلسات منظم و نیم ساعت فعالیت های هوازی قبل از مدرسه به کودکان جوان کمک می کند تا نشانه های اختلال بیش فعالی و نقص توجه را کاهش دهند. آب درمانی یکی از موثر ترین درمانها برای افراد مبتلا به ADHD است.

ماساژ درمانی برای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)

با توجه به اینکه کودکان با اختلال نقص توجه و بیش فعالی دارای علائم بیش فعالی ، تکانشگری ، بیقراری و نقص توجه هستند و در این کودکان اختلال یکپارچگی حسی نیز دیده می شود ، ماساژ درمانی یکی از تکنیک های مفیدی است که به کاهش بیقراری ، افزایش تحمل کاری و افزایش زمان نشستن و بهبود توجه و تمرکز کمک می کند و همچنین در تعدیل مسائل مربوط به حس لامسه و عمقی بسیار موثر می باشد.

بهترین مرکز درمان نقص توجه و بیش فعالی

آدرس شعبه شرق: ابتدای پاسداران، خیابان نگارستان دوم (کاشیها)، خیابان مسجد جامع غدیر خم ، نبش نگارستان چهارم، پلاک ۱۱

با توجه به قرار گرفتن شعبه شرق مرکز کاردرمانی در پاسداران مناسب برای اهالی محله های نیاوران ، فرمانیه ، اقدسیه ، قیطریه ، منظریه ، کامرانیه ، پاسداران ، دولت ، دیباجی ، اختیاریه ، دروس ، قلهک ، شریعتی ، تهرانپارس ، هنگام ، نارمک ، رسالت ، سید خندان و... می باشد.

آدرس شعبه غرب: سعادت آباد ، بلوار پاکنژاد بالاتر از تقاطع سرو غربی ، خیابان سپیدار ، خیابان شکوفه شمالی ، کوچه نظری پلاک ۴۷

با توجه به قرار گرفتن شعبه غرب مرکز کاردرمانی در سعادت آباد و دسترسی به اتوبان یادگار امام ، اتوبان نیایش و بلوار پاکنژاد مناسب برای اهالی محله های شهرک غرب ، سعادت آباد ، جنت آباد جنوبی ، جنت آباد مرکزی ، جنت آباد شمالی ، اوین ، ولنجک ، ونک ، امیرآباد ، پونک ، شهران ، بلوار فردوس ، صادقیه ، مرزداران ، ستارخان ، شهرآرا و ... می باشد.

شماره تماس مرکز تخصصی نقص توجه و بیش فعالی:

۰۹۱۲۶۱۱۷۷۴۲-۰۹۳۵۶۱۱۷۷۴۲

بهترین مرکز درمان نقص توجه و بیش فعالی کودکان

گزینه های درمانی اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) چیست؟

در مورد تمام روشهای درمانی مؤثر و اینکه چگونه می توانید به فرزندتان به بهترین وجه کمک کنید ، یاد بگیرید. درمان اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD یا ADD) فقط درمورد مصرف دارو نیست. بسیاری از روشهای درمانی مؤثر دیگر وجود دارند که می تواند به بچه های مبتلا به ADHD در بهبود توانایی توجه ، کنترل رفتار تکانشگری و مهار بیش فعالی کمک کند.

وعده های غذایی مغذی ، بازی و ورزش ، یادگیری مهارت های جدید ، نقش والدین و بهبود مهارت های اجتماعی همه بخشی از یک برنامه درمانی متعادل است که می تواند عملکرد فرزند شما را در مدرسه بهبود بخشد ، روابط آنها را با دیگران تقویت کند و استرس و ناامیدی را برای آنها ، شما و تمام خانواده کاهش دهد.

دارو درمانی برای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)

5 نوع داروی مجاز برای درمان ADHD وجود دارد:

  • متیل فنیدات
  • دگزامفتامین
  • لیزدکسامفتامین
  • اتموکسین
  • گوانفاسین

محرک هایی مانند Ritalin و Adderall اغلب برای ADHD تجویز می شوند ، اما ممکن است این بهترین گزینه برای فرزند شما نباشد و مطمئناً دارو تنها درمان موجود نیست. داروها برای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) ممکن است به کودک شما کمک کند تا بهتر تمرکز کند یا حداقل در کوتاه مدت بنشیند. اما تا به امروز ، شواهد کمی وجود دارد که نشان می دهد داروها پیشرفت در مدرسه ، روابط اجتماعی یا مسائل رفتاری را در طولانی مدت بهبود می بخشند. و حتی در کوتاه مدت ، دارو تمام مشکلات را برطرف نمی کند یا علائم اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) را به طور کامل از بین نمی برد.

علاوه بر این ، نگرانی هایی درباره تأثیر این داروهای قدرتمند بر مغز در حال رشد کودک وجود دارد. و عوارض جانبی مانند تحریک پذیری ، کاهش اشتها و بی خوابی نیز می تواند مشکل ساز باشد.

نتیجه نهایی: دارو یک ابزار است ، نه یک درمان.

هر فردی بصورت متفاوت به داروهای نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) پاسخ می دهد. برخی از کودکان پیشرفت چشمگیری را تجربه می کنند در حالی که برخی دیگر کمترین میزان پیشرفت را تجربه می کنند. عوارض جانبی نیز از کودکی به کودک دیگر متفاوت است و عوارض دارو بسیار بیشتر از فواید دارو است. از آنجا که همه پاسخ متفاوتی می دهند ، پیدا کردن دارو و دوز مناسب ، به زمان نیاز دارد.

تاثیر داروهای نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) در صورت ترکیب با سایر روش های درمانی بیشتر خواهد بود. اگر شما از سایر روشهای درمانی که مهارتهای جدید را آموزش می دهند بطور همزمان استفاده کنید تاثیر دارو ها بیشتر و ماندگارتر خواهد بود.

اگر تصمیم دارید کودک خود را تحت تأثیر دارو قرار دهید ، به این معنی نیست که شما باید برای همیشه از دارو برای درمان فرزندتان استفاده کنید. اگر چه حذف داروهایی که بصورت مکرر استفاده می شوند بصورت ناگهانی ایمن نیست ولی اگر شرایط درمان دارویی به درستی انجام نشود ، می توانید با اطمینان تصمیم بگیرید که درمان نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) فرزندتان را با دارو متوقف کنید. اگر می خواهید کودک شما از مصرف دارو جلوگیری کند ، حتماً به پزشک اطلاع دهید تا برنامه های شما را بشناسد و با آنها همکاری کند تا داروها را به آرامی از بین ببرد.

درمان نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) در خانه شروع می شود.

به عنوان والدین ، شما تأثیر زیادی در معالجه فرزند خود دارید. شواهد نشان می دهد که خوردن یک رژیم غذایی سالم ، ورزش زیاد و انجام سایر انتخاب های هوشمندانه روزانه می تواند به کودک شما کمک کند علائم اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) را مدیریت کند. این بدان معناست که کودک شما می تواند امروز درمان خود را برای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) در خانه شروع کند.

قدرت ورزش در درمان اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)

ورزش یکی از ساده ترین و مؤثرترین راهها برای کاهش علائم اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) است. فعالیت بدنی بلافاصله سطح دوپامین ، نوراپی نفرین و سروتونین مغز را افزایش می دهد. همه این موارد بر تمرکز و توجه تأثیر می گذارد. به این ترتیب ، ورزش و داروهایی برای ADHD مانند Ritalin و Adderall به طور مشابه کار می کنند. اما برخلاف داروهای ADHD ، ورزش نیازی به تجویز پزشک ندارد و عاری از عوارض جانبی است. فعالیت هایی که توجه جدی به حرکات بدن دارند ، از جمله رقص ، ژیمناستیک ، ورزش های رزمی و اسکیت بورد ، مخصوصاً برای کودکانی که دارای اختلال کم توجهی بیش فعالی هستند ، مناسب است. ورزش تیمی نیز انتخاب خوبی است. عنصر اجتماعی آنها را جالب می کند.

اهمیت خواب در درمان اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)

خواب با كیفیت و منظم می تواند منجر به بهبود گسترده علائم اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) شود. با این حال ، بسیاری از کودکان مبتلا به اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) در شب هنگام خوابیدن مشکل دارند. بعضی اوقات ، این مشکلات خواب به دلیل داروهای محرک است و کاهش دوز یا متوقف کردن دارو به طور کامل باعث رفع مشکل خواهد شد.

با این حال ، درصد زیادی از کودکان مبتلا به اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) که محرک مصرف نمی کنند نیز دچار مشکل خواب هستند. اگر فرزند شما یکی از آنهاست ، نکات زیر می تواند کمک کند.

  • یک برنامه منظم را برای خواب تنظیم کنید (و آن را اجرا کنید).
  • سر و صدای پس زمینه را کاهش دهید.
  • حداقل یک ساعت قبل از خواب تمام وسایل الکترونیکی (تلویزیون ، رایانه ، بازی های ویدئویی ، آیفون) را خاموش کنید.
  • فعالیت بدنی را در عصر محدود کنید.

تغذیه مناسب می تواند به کاهش علائم اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) کمک کند.

مطالعات نشان می دهد که چه چیزی و چه زمانی ، شما می توانید با مدیریت ADHD تفاوت ایجاد کنید.

  • وعده های غذایی معمولی یا میان وعده های غذایی را بیش از سه ساعت از هم جدا کنید. این به ثابت نگه داشتن قند خون کودک کمک می کند ، تحریک پذیری را به حداقل می رساند و از توجه و تمرکز حمایت می کند.
  • سعی کنید در هر وعده غذایی یا میان وعده کمی پروتئین و کربوهیدرات کمپلکس مصرف کنید. این غذاها به کودک شما کمک می کنند ضمن کاهش بیش فعالی ، احساس هوشیاری بیشتری داشته باشد.
  • میزان روی ، آهن و منیزیم فرزندتان را بررسی کنید. بسیاری از کودکان مبتلا به ADHD در این مواد معدنی مهم دچار کمبود هستند. تقویت سطح آنها ممکن است به کنترل علائم اختلال نقص توجه و بیش فعالی کمک کند. افزایش آهن ممکن است بسیار مفید باشد. یک مطالعه نشان داد که یک مکمل آهن تقریباً به همان میزان مصرف داروهای محرک باعث بهبود علائم می شود.
  • اسیدهای چرب امگا 3 بیشتری را به رژیم غذایی کودک خود اضافه کنید. مطالعات نشان می دهد که امگا 3 باعث کاهش بیش فعالی ، تحریک پذیری ، تکانشگری و افزایش تمرکز در کودکان (و بزرگسالان) با ADHD می شود. امگا 3 در ماهی قزل آلا ، ماهی تن ، ساردین و برخی تخم مرغ های غنی شده و محصولات شیر یافت می شود. با این حال ، آسانترین راه برای افزایش مصرف فرزند شما از طریق مکمل های روغن ماهی است.

درمان حرفه ای برای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)

اگرچه روش های بسیاری برای کمک به کودک مبتلا به ADHD در خانه وجود دارد ، اما ممکن است بخواهید در طول راه به دنبال کمک حرفه ای باشید. متخصصان ADHD می توانند به شما در ایجاد یک برنامه درمانی مؤثر برای فرزندتان کمک کنند. از آنجایی که ADHD به ترکیبی از درمانها و راهکارها پاسخ می دهد ، توصیه به مشاوره با چند متخصص است.

برای یافتن ارائه دهندگان درمان ADHD ، با شماره های مرکز تخصصی تشخیص و درمان نقص توجه وبیش فعالی تماس حاصل فرمایید. مرکز تخصصی تشخیص و درمان اختلال نقص توجه و بیش فعالی مجهز به بخش های ذیل می باشد.

روانپزشکان کودک و نوجوان:

اختلال نقص توجه و بیش فعالی را تشخیص داده (علائم اختلال ADHD) و دارو ها را تجویز می کند.

کاردرمانگران:

  • کاردرمانی ذهنی
  • کاردرمانی درکی-حرکتی
  • اتاق تاریک
  • اتاق شنیداری
  • سنسوری روم
  • آموزش قبل و بعد از ورود به مدرسه
  • کاردرمانی حسی
  • بازی درمانی

روانشناسان:

  • اختلال نقص توجه و بیش فعالی را تشخیص داده و مشاوره را ارائه می کنند.
  • به افراد مبتلا به ADHD کمک کنید تا احساسات خود را کشف کنند.

درمانگران شناختی - رفتاری:

  • برنامه های اصلاح رفتاری را در مدرسه ، محل کار و خانه تنظیم کنید.
  • اهداف مشخصی را برای رفتار و دستیابی به دست آورید.
  • به خانواده ها و معلمان کمک کنید تا پاداش ها و پیامدهای خود را حفظ کنند.

متخصصان آموزشی:

  • برای موفقیت در مدرسه تکنیکها را آموزش می دهند.
  • به کودکان کمک کنید تا در مدرسه حضور داشته باشند.
  • در مورد تجهیزات کمکی به خانواده ها توصیه کنید.

رفتار درمانی برای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)

رفتار درمانی ، که به عنوان اصلاح رفتار نیز شناخته می شود ، نشان داده شده است که درمان بسیار موفقی برای کودکان مبتلا به ADHD است. این به خصوص به عنوان یک درمان مشترک برای کودکانی که داروهای محرک مصرف می کنند ، مفید است و حتی ممکن است به شما امکان دهد دوز دارو را کاهش دهید.

رفتار درمانی شامل تقویت رفتارهای مطلوب از طریق پاداش و تشویق و کاهش رفتارهای مسئله دار با تعیین محدودیت ها و پیامدهای آن می شود. به عنوان مثال ، ممکن است یک مداخله این باشد که معلم به کودکی که دارای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) است ، بخاطر انجام اقدامات کوچک برای بالا بردن دست قبل از صحبت در کلاس ، پاداش دهد ، حتی اگر کودک هنوز هم اظهار نظر کند. مبنای تئوری این است که پاداش دادن به مبارزه برای تغییر ، رفتار جدید را ترغیب می کند.

آموزش مهارتهای اجتماعی برای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)

از آنجا که کودکان مبتلا به اختلال نقص توجه اغلب در تعامل های ساده اجتماعی مشکل دارند و عزت نفس پایین پایینی دارند ، نوع دیگری از درمانی که می تواند به شما کمک کند آموزش مهارت های اجتماعی است. به طور معمول در گروه ، آموزش مهارتهای اجتماعی توسط یک درمانگر انجام می شود که رفتارهای مناسب را نشان می دهد و سپس به کودکان توصیه می کند که آنها را تکرار کنند. یک گروه مهارتهای اجتماعی به کودکان می آموزد که چگونه واکنشهای دیگران را "بخوانند" و چگونه رفتارهای قابل قبول تری داشته باشند. گروه مهارت های اجتماعی همچنین باید برای انتقال این مهارت های جدید به دنیای واقعی تلاش کند.

برای یافتن یک گروه مناسب برای تقویت مهارت های اجتماعی کودک خود می توانید از خدمات گروه درمانی مرکز تخصصی تشخیص و درمان اختلال نقص توجه و بیش فعالی بهره ببرید.

آب درمانی برای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)

آب درمانی به نظر می رسد به خصوص برای افراد مبتلا به ADHD مناسب است. آب درمانی از شش جهت به کودکان ADHD کمک می کند. وقتی ورزش می کنید مغز شما انتقال دهنده های عصبی مانند دوپامین را آزاد می کند. اینها مواد شیمیایی هستند که برای عملکرد مناسب سیستم عصبی لازم هستند اما در افرادی که مبتلا به ADHD هستند، دوپامین کم است. بنابراین فعالیت هایی از قبیل ورزش، آب درمانی ، کاردرمانی (از طریق افزایش دوپامین مغز) می تواند نشانه های ADHD را کاهش دهد و عملکرد را بهبود ببخشد. جلسات منظم و نیم ساعت فعالیت های هوازی قبل از مدرسه به کودکان جوان کمک می کند تا نشانه های اختلال بیش فعالی و نقص توجه را کاهش دهند. آب درمانی یکی از موثر ترین درمانها برای افراد مبتلا به ADHD است.

ماساژ درمانی برای اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD)

با توجه به اینکه کودکان با اختلال نقص توجه و بیش فعالی دارای علائم بیش فعالی ، تکانشگری ، بیقراری و نقص توجه هستند و در این کودکان اختلال یکپارچگی حسی نیز دیده می شود ، ماساژ درمانی یکی از تکنیک های مفیدی است که به کاهش بیقراری ، افزایش تحمل کاری و افزایش زمان نشستن و بهبود توجه و تمرکز کمک می کند و همچنین در تعدیل مسائل مربوط به حس لامسه و عمقی بسیار موثر می باشد.

بهترین مرکز درمان نقص توجه و بیش فعالی

آدرس شعبه شرق: ابتدای پاسداران، خیابان نگارستان دوم (کاشیها)، خیابان مسجد جامع غدیر خم ، نبش نگارستان چهارم، پلاک ۱۱

با توجه به قرار گرفتن شعبه شرق مرکز کاردرمانی در پاسداران مناسب برای اهالی محله های نیاوران ، فرمانیه ، اقدسیه ، قیطریه ، منظریه ، کامرانیه ، پاسداران ، دولت ، دیباجی ، اختیاریه ، دروس ، قلهک ، شریعتی ، تهرانپارس ، هنگام ، نارمک ، رسالت ، سید خندان و... می باشد.

آدرس شعبه غرب: سعادت آباد ، بلوار پاکنژاد بالاتر از تقاطع سرو غربی ، خیابان سپیدار ، خیابان شکوفه شمالی ، کوچه نظری پلاک ۴۷

با توجه به قرار گرفتن شعبه غرب مرکز کاردرمانی در سعادت آباد و دسترسی به اتوبان یادگار امام ، اتوبان نیایش و بلوار پاکنژاد مناسب برای اهالی محله های شهرک غرب ، سعادت آباد ، جنت آباد جنوبی ، جنت آباد مرکزی ، جنت آباد شمالی ، اوین ، ولنجک ، ونک ، امیرآباد ، پونک ، شهران ، بلوار فردوس ، صادقیه ، مرزداران ، ستارخان ، شهرآرا و ... می باشد.

شماره تماس مرکز تخصصی نقص توجه و بیش فعالی:

۰۹۱۲۶۱۱۷۷۴۲-۰۹۳۵۶۱۱۷۷۴۲

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : -1

درباره ما
کلینیک توانبخشی دکتر حسینی سیانکی با دو شعبه در پاسداران و سعادت آباد، بیش از 15 سال سابقه، کادری مجرب و تجهیزات روز دنیا آماده ارائه خدمات کاردرمانی، گفتاردرمانی و روانشناسی برای شما عزیزان می باشد.
شماره تماس:09126117742-09356117742
مراکز ما جهت درمان مجهز به بخش های ذیل می باشند:
۱. کاردرمانی جسمی
۲. کاردرمانی ذهنی
۳. گفتاردرمانی
۴. کاردرمانی درکی-حرکتی
۵. کاردرمانی در مهارتهای دست
۶. اتاق تاریک
۷. سنسوری روم
۸. بازی درمانی
۹. رفتاردرمانی
۱۰. اتاق شنیداری
۱۱. کاردرمانی حسی
۱۲. آموزش و سنجش پیش از مدرسه
۱۳. انواع تست های هوش ، توجه ، ادراک بینایی و شنیداری و...
۱۴. آب درمانی (هیدروتراپی)
۱۵. مکانوتراپی
۱۶. ماساژ درمانی
۱۷. تحلیل رفتار کاربردی (ABA)

موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 7
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 3
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 7
  • بازدید ماه : 26
  • بازدید سال : 221
  • بازدید کلی : 4479
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی